Aquests dos famosos confirmen que ho han deixat

per Redacció, el 19 de maig de 2023 a les 06:00
Feia temps que es rumorejava una possible ruptura entre la Billie Eilish i en Jesse Rutherford, i finalment s'ha confirmat.

Segons han confirmat diverses fonts, la parella ha decidit seguir camins separats, però encara tenen una relació d'amistat. A més, tots els rumors d'engany són falsos, ja que tots dos estan solters.

 

L'última vegada que se'ls va veure junts va ser al festival Coachella, on ja semblava que no estaven passant pel seu millor moment. Temps més tard, l'artista va acudir a la Met Gala acompanyada del seu germà, fet que va aixecar sospites de què ja no estaven junts.

La seva història d'amor es va fer pública l'octubre del 2022, després d'haver estat pillats sopant junts a un restaurant de West Hollywood. Dies més tard, se'ls va veure fent-se un petó i finalment van confirmar la seva relació a una festa de Halloween.
 
A partir d'aquell moment no van tenir por a mostrar la seva relació, tot i que va ser bastant polèmica per la diferència d'edat entre els dos. Els seus fans, però, sempre van defensar la relació, igual que el germà de la Billie, Finneas O'Connell, que va dir: "Mentre ella sigui feliç, jo serè feliç".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: