Horòscop del cap de setmana: 20 i 21 de maig

per Adolescents.cat, el 20 de maig de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Últimament tens la família una mica desatesa, estàs molt allunyat i vas massa a la teva, intenta estar una mica més amb ells. Tindràs sort amb una persona que no t’esperaves especialment gràcies a l’ajuda d’un company. Moment de la sort: dissabte al matí.

TAURE
Aquest cap de setmana has d’aclarir un malentès amb una persona que és important per tu si no la vols perdre. Empassa’t el teu orgull i intenta ser més obert. Moment de la sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana tindràs la creativitat pels núvols i voldràs fer moltes coses però has de saber posar prioritats, perquè de vegades et costa prendre decisions. Tindràs una connexió especial amb els Peixos. Moment de la sort: diumenge a la nit.

CRANC
Has caigut en l’error de confiar massa en qui no ho havies de fer i sembla que aquest cap de setmana descobriràs la seva veritable faceta. És millor que deixis aquesta persona enrere. Moment de la sort: dissabte al matí.

LLEÓ
Rebràs bones notícies per part d’un bon amic que pot canviar els teus sentiments. Aquesta connexió especial farà que et plantegis moltes coses sobre el teu futur. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana creuràs més en l’amor i hi haurà persones molt properes que et sorprendran positivament. Els Verge heu de seguir la vostra intuïció per prendre una decisió important a la qual fa temps que doneu voltes. Moment de la sort: dissabte a la nit.

BALANÇA
Sembla que els Balança  estareu bastant sentimentals i podeu confondre les intencions d’alguna persona, no et precipitis i assegura’t bé del que dius. Tindràs sort amb els diners! Moment de la sort: diumenge a la nit.

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana valoraràs més allò que tens que no pas allò que et falta i tot a causa d’una persona molt propera que remourà els teus sentiments. Intenta tenir més paciència amb els altres. Moment de la sort: dissabte al migdia.

SAGITARI 
Potser aquest no és el teu millor cap de semana però sí que et servirà per tenir les coses més clares. Sembla que tindràs noves oportunitats de conèixer gent interessant, aprofita-ho! Moment de la sort: dissabte a la nit.

CAPRICORN
No val la pena gastar tanta energia en una cosa que en realitat només t’està fent patir. Ets una persona molt ambiciosa però has de saber quan parar a temps. Escolta atentament els consells d’un bon amic. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana et sentiràs atret per una persona una mica complicada, pensa si realment hi vols una o no. Vigila la teva salut perquè estaràs una mica dèbil. Moment de la sort: diumenge al matí.

PEIXOS
La sort et somriu aquest cap de semana però estàs una mica estressat per culpa de totes les obligacions que tens però no et preocupis perquè a t’arribarà una recompensa. Moment de la sort: dissabte al migida. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: