Per què ha estat condemnat el Dalas Review?

per Redacció, el 19 de maig de 2023 a les 06:00
El youtuber Dalas Review ha estat condemnat a pagar 12.000 euros al pare de l'exparella, la youtuber Miare, per acusar-lo de ser un maltractador en nou dels seus vídeos.

Segons ha informat ElDiario.es, a més de la indemnització econòmica, en Dalas també haurà d'esborrar els nou vídeos on apareix insultant al demandant i publicar un vídeo a la setmana llegint la seva sentència de la condemna "amb una narració seva al mateix volum i velocitat" en què va fer els clips insultant al pare de la seva ex.


El conflicte entre Dalas i Miare va començar molts anys enrere. Des d'aleshores el youtuber s'ha dedicat a difamar sobre ella i la seva família a través del seu canal de YouTube on compte amb més de 10 milions de seguidors. "Maltractador, agressor de merda, covard malalt que està malament del cap" o "família de delinqüents", han estat algunes de les paraules que ha dedicat a Miare i a la seva família.

Com ha indicat la sentència, "en aquest cas no podem dir que es tracti d'una mera pujada de to en el conflicte entre les parts, ja que com indica el senyor lletrat de la part actora, no es tracta d'un vídeo, sinó de nou, pujats a xarxes al llarg del temps".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: