Horòscop del dia: 19 de maig

per Adolescents.cat, el 19 de maig de 2023 a les 08:58
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
T'espera un dia d'estrès, sobretot al matí. Les coses, però acabaran sortint com volies i resoldràs amb èxit els obstacles que et vagin sortint. Viuràs moments de tensió que et faran veure la verdadera cara d'algunes persones. T'emportaràs sorpreses negatives i positives.

TAURE
Intenta no perdre els nervis. Són dies difícils des del punt de vista astrològic, perquè estàs especialment sensible i saltes a la mínima, sobretot quan notes que no ho pots tenir tot controlat. Un signe d'aire t'ajudarà a superar alguns dels moments caòtics que viuràs avui.

BESSONS
No et fiïs massa d'aquelles coses que pensaves que ja havies aconseguit. No et relaxis perquè allò que creies segur, podria no ser-ho. Et toca actuar amb prudència i seguir esforçant-te. Una persona d'un signe de foc, t'animarà i et donarà les forces necessàries.

CRANC
Estàs passant per un moment força positiu tant a nivell acadèmic com a nivell personal. Avui pot ser que les paraules d'algú et facin sentir que no et mereixes algunes de les coses que tens. No deixis que això apagui les teves il·lusions. Tingues en compte que de vegades és l'enveja qui parla.

LLEÓ
Avui serà un dia difícil en què hauràs de lluitar amb les teves contradiccions internes. Algú del teu entorn podria tornar a tenir una mala actitud cap a tu i et tocarà decidir si actues o si ho segueixes ignorant. Hauràs de superar les teves inseguretats per avançar.

VERGE
Avui podries deixar-te arrossegar per emocions una mica negatives, sobretot per temors que et sorgeixen de manera recurrent. Compartir-los amb un signe de Terra et pot ajudar a sentir-te més comprès i també a trobar una possible solució. Tindràs una connexió especial amb els Taure.

BALANÇA
Has de parar i reflexionar sobre el camí que estàs agafant. Saps que és un carrer sense sortida i tot i així segueixes avançant. Si creus que t'estàs equivocant, preguntat qui o què t'estan fent caminar en una direcció amb la qual no et sents còmode. Demana consell a un signe d'Aire.

ESCORPÍ
Avui les influències dels planetes faran que estiguis irritable i tindràs desacords amb una persona que aprecies. Abans que vagi a més, pensa si realment hi ha motius per barallar-t'hi. No vulguis tenir la raó quan saps que no la tens. Vigila amb els signes de foc perquè et provocaran

SAGITARI
Aquests dies notes que estàs vivint molts alts i baixos. Tens il·lusions pel futur, però alhora, una persona del passat t'està fent sentir especialment trist. Centra't en allò bo, i a poc a poc aniràs deixant de banda certes preocupacions. Al final del dia podries rebre una sorpresa agradable.

CAPRICORN
Ves amb compte amb possibles traïcions. Hi ha algunes persones que et tenen enveja i que aprofitaran qualsevol error com una oportunitat per desacatar. Intenta ser prudent i no vulguis cridar l'atenció. En l'amor, una persona especial et farà costat i t'aconsellarà amb la seva intuïció.

AQUARI
T'agradaria fer un canvi radical perquè sents que algunes de les coses i persones que et rodegen ja ni t'omplen. La veritat, però, és que ja estàs actuant per canviar les coses i d'aquí poc començaràs a veure els fruits dels teus actes. Tingués paciència i no siguis impulsiu.

PEIXOS
Últimament t'estàs deixant guiar molt pel que sents i no penses gaire en les conseqüències de les teves actuacions. Vigila perquè a la llarga, algunes de les decisions que estàs prenent podrien afectar-te i no de manera positiva. Un signe de foc pot ajudar-te a treure el teu cantó més racional i pensatiu.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: