Troben una adolescent segrestada gràcies a un documental de Netflix

per Redacció, el 19 de maig de 2023 a les 09:22
La policia d'Asheville, a Carolina del Nord (els Estats Units), ha aconseguit trobar una adolescent que havia estat desapareguda durant sis anys després que la mare la segrestés.

Tal com informa TV3, la clau per resoldre el cas ha estat la trucada que va fer una persona que havia reconegut la nena en sentir a parlar-ne en una sèrie documental de Netflix. El seu cas va aparèixer a l'última temporada d'"Unsolved mysteries", un programa que explica casos reals de desaparicions.

 

La Kayla tenia 9 anys quan va ser segrestada per la seva mare, Heather Unbehaun, que n'havia perdut la custòdia. Segons la CNN, el pare de la jove, Ryan Iserka, va obtenir la custòdia total a principis del 2017, mentre que la mare podia gaudir de visites supervisades.


Tot i això, quan el pare va passar a buscar la nena després d'una de les visites va descobrir que se n'havien anat de viatge. Poc després, el pare va denunciar el cas a la policia i es va emetre una ordre d'arrest per segrest.
 

Finalment, dissabte passat un home va trucar les forces de seguretat per alertar que havia vist la Kayla en una botiga i que l'havia reconegut després de veure-la a la sèrie de Netflix. La jove, que ara té 15 anys, era a gairebé 1.000 quilòmetres del domicili del seu pare, a Illinois.

La mare va ser arrestada dissabte mateix i l'adolescent va ser lliurada al seu pare.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: