Estàs enganxat/da a les relacions tòxiques?

per Redacció, el 25 de gener de 2024 a les 06:00
Si quan mires el teu historial de relacions amoroses t'adones que la majoria d'elles han estat tòxiques, el més probable és que estiguis enganxat/da a aquest tipus de relacions.

Aquesta tendència sol ser fruit d'una forta interiorització de la creença que "qui t'estima et farà patir". Creus que l'amor té aquests alts i baixos i que, en el fons, és bonic. Perquè quan esteu bé, esteu molt bé, i això compensa tota la resta. Però no, l'amor no és això.


La necessitat de buscar l'aprovació i l'amor dels altres és el que fa que moltes persones quedin enganxades a aquest tipus de relacions. Les persones involucrades solen jugar a donar i treure atenció, fet que genera molta addicció. Un dia et fan sentir la persona més especial del món i al següent et fan sentir com si no els importessis gens.

Les relacions tòxiques són molt perilloses perquè generen moltes inseguretats i, fins i tot, traumes. És per això que si creus que tendeixes a tenir aquest tipus de relacions hauries de buscar ajuda professional com abans.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: