Torna aquesta mítica sèrie? Tot el que se sap sobre la seqüela

per Redacció, el 22 de maig de 2023 a les 06:00
Zoey 101 es va estrenar l'any 2005 i es va convertir en una de les sèries més exitoses del moment.

La sèrie seguia les aventures de la Zoey i els seus amics, estudiants de l'Acadèmia de la Costa Pacífica. Mostrava el seu dia a dia i com gestionaven situacions complicades d'amistat, amor i classes.


Ara, després de 18 anys, es llançarà la seqüela de Zoey 101, que es titularà Zoey 102. La trama es centrarà en el retrobament dels protagonistes en un casament, on reviuran històries sense tancar i romanços fallits. A més, sorgiran noves anècdotes que compartiran entre el grup.

A més de la Zoey (Jaime Lynn Spears), també tornarem a veure a Quinn Pensky (Erin Sanders), Chase Matthews (Sean Flynn), Logan Reese (Matthew Underwood), Michael Barret (Christopher Massey), Stacey Dillsen (Abby Wilde) i Mark Del Figgalo (Jack Salvatore).


La pel·lícula estarà disponible a Paramount Plus i ja han sortit a la llum algunes imatges:
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: