Laura Escanes serà la presentadora d'un reality en català

per Redacció, el 19 de maig de 2023 a les 13:37
La influencer Laura Escanes serà la presentadora del programa La travessa, el nou reality show d'aventures que estrenarà TV3 a la tardor.

De què anirà? Serà un concurs en el qual els participants, que seran triats per parelles, hauran de recórrer a peu els Pirineus i sotmetre's a diverses proves de resistència, habilitat i superació. L'estil del show recorda a programes de la televisió com Pekín Expres.


La travessa serà un dels continguts de la nova plataforma digital de la CCMA i també s'estrenarà a les pantalles de TV3. Escanes serà l'encarregada de recórrer amb els concursants tot el trajecte, que serà de la Vall d'Aran fins al Cap de Creus. La parella més ràpida en fer el recorregut s'endurà els 10.000 euros de premi. 

​Més de mil parelles es van presentar als càstings del programa, que es van realitzar el març, i només vuit han estat les escollides per iniciar l'aventura durant el juny. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: