El desorbitat preu que paguen dues estudiants per viure a Barcelona

per Redacció, el 23 de maig de 2023 a les 06:00
Els preus del lloguer de les grans ciutats com Barcelona han augmentat molt en els últims anys. Això ha fet que algunes persones comencin a crear contingut per TikTok on pregunten a les persones del carrer quant paguen pel seu pis i fan un petit tour.

En les últimes hores s'ha fet molt viral un vídeo d'aquest estil on dues estudiants expliquen que paguen 1.900 euros pel seu pis a Barcelona. Una quantitat que molt han considerat desorbitada, ja que tot i que està reformat, el pis és molt petit i és una "estafa". "Ho paga ella o el papi" o "és increïble l'estafa que hi ha a Barcelona", són alguns dels comentaris que ha rebut el vídeo.

 
@iamdeanmartin EPISODIO 16 | PAGANDO 1900€ de ALQUILER en BARCELONA siendo ESTUDIANTE😱 #apartmenttour ♬ PUNTO G - Quevedo

Com s'observa en el vídeo, el pis compta amb una cuina oberta per tal de crear una sensació de més espai. "Aquest és l'espai del menjador, bastant normal, però a l'estar integrat amb la cuina, fa que tot i que el pis sigui petit, se senti molt més ampli l'espai", diu la noia.


A més, el pis té molta llum, cosa que els ajuda a estalviar-se diners amb la llum, però la finestra de l'habitació més gran dona a un pati interior i no li entra gaire claror. Les altres dues habitacions restants sí que donen a l'exterior i una d'elles l'utilitzen com a estudi per fer feina de la universitat.

En total, es tracta d'un pis amb 3 habitacions, dos lavabos (un dins l'habitació gran), una cuina oberta i un petit menjador. És a dir, un pis normal i corrent, però amb un preu molt més elevat de l'habitual.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: