7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 de maig de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Et vaig conèixer fa unes 2-3 setmanes, perquè ets el nòvio d'una amiga meva. L'únic problema és que des que vaig arribar jo a la teva vida la teva relació amb ella ha estat... complicada. Parlem un munt per Whats i fem cadena de fotos. Em respons de seguida, i penso que potser també sents algo per mi. Però no, sempre ha d'aparèixer la teva nòvia a la conversa (i sincerament, preferiria que no). Em sentiria molt malament si fos la teva parella, perquè encara que no vulguis res amb mi, doncs... parlem molt i em posaria gelosa. No vull ser la causa de la vostra ruptura (no vull que em trobin tirada morta), però m'agradaria liar-me amb tu. El teu nom comença per J i el meu per B. Si llegeixes això, que sàpigues que sempre t'estic pensant...

Noia, 15 anys
M'agrades moltíssim des de fa quasi 4 anys, que va ser quan et van posar a la mateixa classe que jo. Des de 6è de primària, que va ser el primer cop que em vaig fixar en tu en una excursió del cole, que no et puc treure del cap. T'estimo moltíssim i espero algun dia poder-te ensenyar els més de 20 textos que he fet dedicats a tu ;)

Noi, 17 anys
Ets una noia -la més alta- de la meva classe i portem parlant gairebé 2 anys. M'encantes, ets preciosa i m'ho passo genial parlant amb tu, però mai hem fet el pas de quedar una tarda junts. Sé que no llegiràs això, però t'estimo molt i m'agradaria parlar més sovint amb tu.

Noia, 18 anys
Vas al meu insti i ens vam liar, tinc parella i, tot i això, hi ha molta atracció. Em poses molt i jo sé que a tu també, i és una merda no poder-nos tocar. Vaig a un curs més gran que tu, el teu nom comença per C, i tens els ulls molt lletjos, però se t'estima igual.

Noi, 16 anys
No sé si veuràs això, però et segueixo estimant com el primer dia. Em dius que m'estimes, però em bloqueges i em desbloqueges quan vols i no entenc res si us plau aclareix-me les coses.

Noi, 15 anys
Ets una nena de la meva classe. Ets castanya, tens els cabells llargs i ets morena. Tens nòvio, però els dos sabem que en el fons t'agrada que t'abraci. Tu em veus només com un amic, però jo veig alguna cosa més...

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de fa uns dos anys, tot i que aquest últim ha sigut quan més ens hem fet. Ets una de les persones més importants dins el grup que tenim. Ets dos anys més gran que jo, morena, baixeta (com jo) i molt extravertida. El teu nom comença per A. Fa temps que et tiro indirectes "de broma" però en realitat no ho són. Em segueixes el rotllo i, de fet, l'altre dia ens ho vam confessar. Em confons, però també m'he adonat que m'agrades una miqueta. Què faig amb això?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: