Qui és la nova parella de Dua Lipa?

per Redacció, el 22 de maig de 2023 a les 08:53
Dua Lipa i Romain Gavras van fer oficial la seva relació a la catifa vermella del Festival de Canes, que s'està celebrant aquest maig a la ciutat francesa. Tot i que era la primera vegada que posaven junts, ja se'ls relacionava des del passat febrer, quan van ser vistos agafats de la mà sortint d'una festa. A més, també havien estat fotografiats plegats durant la Setmana de la moda de París.

Qui és Romain Gavras?

És un director de cinema francès molt lligat al món de la música: ha dirigit nombrosos videoclips d'èxit, d'artistes com Justice, Jay-Z, Kanye West, M.I.A o The Last Shadow Puppets.

La seva passió pel món audiovisual és familiar. El seu pare, Konstantinos Gavras – més conegut com a Costa-Gavras–, és també un reconegut director de cinema que ha estat al capdavant d'obres com Missing o Adults in the room.


Pel que fa a l'àmbit de les relacions, Romain Gavras ha sortit amb altres cantants a part de Dua Lipa. Al 2021 va posar fi a la seva relació amb Rita Ora, amb qui havia estat sortint diversos mesos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: