Horòscop de la setmana: del 22 al 28 de maig

per Redacció, el 22 de maig de 2023 a les 09:24
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

Àries 
Estàs perdent la confiança en algú que t'importa i això t'està afectant. És hora que li diguis el que penses per poder treure-t'ho del cap. Aquesta setmana pot ser que coneguis una persona que t'acabi semblant més interessant del que creies. Dia de la sort: 23. 

Taure
Aquesta setmana hauries de deixar de fixar-te tant en els detalls i mirar el conjunt per poder gaudir més. Això farà que comencis a veure els gests que una persona té amb tu i que has estat ignorant. Et diran una cosa molt positiva que no t'esperaves, i això t'aportarà l'energia positiva que necessites. Dia de la sort: 24. 

Bessons 
Tens la sensació que estàs xocant contra una paret i no avances. Potser és perquè et fa por deixar enrere determinades coses, però no mirar-les no farà que la situació canviï. Enfronta-t'hi i actua. Dedica't temps a tu mateix/a, t'anirà bé. Dia de la sort: 25.

Cranc 
Aquesta setmana tindràs dificultats per assolir els objectius que t'havies fixat. Tot i això, controlaràs millor les teves emocions, la qual cosa et permetrà ser més receptiu/va amb els quals t'envolten. No deixis de banda un amic/ga que et necessita, el teu suport serà clau per a ell/a. Dia de la sort: 24. 

Lleó 
Aquesta setmana tindràs la sensació que t'estan provocant. Abans de barallar-te, però, pensa si realment tenen motius per culpar-te, perquè potser no estàs fent algunes coses del tot bé. En l'amor, sabràs trobar les paraules adequades després d'uns dies de bloqueig i això farà que l'altra persona et faci confessions que abans no t'havia dit. Dia de la sort: 28.

Verge 
És una bona setmana per deixar que la teva intuïció et guiï. Si t'escoltes a tu mateix/a, trobaràs la resposta a un dubte al qual fa dies que dones voltes. Recorda que els desitjos són fantasies abans de convertir-se en realitat, així que somia una mica i pot ser que el que vulguis es compleixi. Dia de la sort: 27. 

Balança 
Aquesta setmana et sentiràs molt connectat/da amb els teus sentiments. Això potser farà que et notis una mica més vulnerable i tot t'afecti més. És moment de deixar-te anar i expressar-te, perquè això pot apropar algú especial. Dia de la sort: 23. 

Escorpí 
Aquesta setmana pot ser que tinguis una discussió forta amb una persona que t'importa. Potser ja és hora que et sinceris i diguis una cosa que et guardes des de fa temps. Cuida't a tu mateix/a i intenta mantenir l'equilibri, si no pots perdre els papers. Dia de la sort: 25. 

Sagitari 
Aquesta setmana et veuràs obligat/da a deixar de banda el teu to despreocupat i a posar-te seriós/a. De vegades fas com si les coses no t'importessin massa, però en el fons t'afecten i hauràs d'alçar la veu. Imposa't i tot anirà més bé. Dia de la sort: 23. 

Capricorn 
Aquesta setmana tindràs molts dubtes. Pensa molt bé com els vols expressar, perquè pot ser que la persona a qui els hi comentis no s'ho prengui gaire bé. Evita ser tan perfeccionista, perquè et pot portar problemes en el terreny amorós. Dia de la sort: 27. 

Aquari 
Aquesta setmana hauries d'escoltar el que les persones del teu entorn fa temps que intenten dir-te. No ignoris el seu consell, perquè et pot anar bé. Pel que fa a l'amor, fa dies que vols fer un pas endavant, però no ho veus clar. Atura't abans d'actuar perquè precipitar-te et pot conduir a l'error. Dia de la sort: 25. 

Peixos 
Aquesta setmana podria ser força tranquil·la i això et donarà l'oportunitat de centrar-te en la teva vida sentimental. Així que aprofita per curar ferides que encara no s'han tancat del tot. Deixa que els teus sentiments et guiïn i ho veuràs tot més clar. Dia de la sort: 27. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: