Així és la intel·ligència artificial de WhatsApp: com és i com la pots utilitzar?

per Redacció, el 22 de maig de 2023 a les 06:00
Tres espanyols han creat LuzIA, una intel·ligència artificial per WhatsApp que té l'objectiu de facilitar la vida a tots els usuaris.

Les accions que es poden dur a terme són: mantenir converses, respondre preguntes, transcriure àudios en multitud de llengües, crear imatges a partir de descripcions, etc. A més, incorpora una novetat respecte al seu principal competidor: el mètode IMAGINA, que permet generar imatges basades en texts. Per utilitzar-la només cal escriure: "imagina" seguit d'una descripció del que vols que creï.


Els creadors de LuzIA són l'Álvaro Martínez, el Javier Andrés i el Carlos Pérez i s'han basat en el funcionament del ChatGPT. Tal com ells han explicat, per utilitzar aquesta intel·ligència artificial només cal afegir el contacte del xatbot a WhatsApp. Actualment, compta amb milers d'usuaris repartits en més de 40 països.

De moment aquesta funcionalitat és gratuïta, però és possible que en un futur passi a ser de pagament.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: