Famosos que no han canviat gens amb el pas dels anys

per Redacció, el 3 de juny de 2023 a les 06:00
Si una cosa tenen els famosos és que no envelleixen igual que la resta d'éssers humans. Els seus diners els permeten tenir accés a infinits tractaments que retarden l'envelliment de la seva pell i per això molts d'ells són pràcticament iguals que fa 20 anys.

Això és el que demostrat un tweet viral que deia: "Anomena una celebritat que hagi estat bé durant tota la teva vida". Milers de persones han participat compartint dues imatges de diferents anys que mostren com un artista en concret no ha envellit gens en anys.


 
 

 
 
 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: