Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el preu que l'AuronPlay va pagar pels seus cotxes

per Redacció, el 23 de maig de 2023 a les 06:00
AuronPlay és un dels youtubers més exitosos del país i probablement és un dels creadors de contingut amb més diners al banc. Moltes persones es pregunten en què es pot gastar els diners una persona com ell, i per això mostren un especial interès a saber què fa amb la seva vida un cop apaga la càmera.

Recentment, va tenir una conversa amb els seus seguidors a través del xat d'un directe i va explicar quins són els cotxes que té. Un d'ells és un Porsche Macan de color negre. Segons diu, és el cotxe més vistós que té i va pagar al voltant de 60.000 euros, ja que el seu anterior propietari no el podia pagar i se'l va quedar el banc. Molts pensen que és un preu molt baix per les condicions que tenia el cotxe, ja que el seu preu sol ser molt més elevat.


També té un Mercedes-AMG A35 pel que també va pagar al voltant de 60.000 euros. Aquest és més discret i és el que utilitza en el seu dia a dia.
 
@luis_jacksn Auron muestra sus 2 coches #auronplay #auron #auronclips #twitch #twitchclips #streamer #cars ♬ sonido original - GORKA

El fet que el streamer tingui aquests dos cotxes ha sorprés a moltes persones, ja que creuen que podria tenir cotxes molt més luxosos i cars. Sembla, però, que l'AuronPlay es decanta per vehicles més aviat discrets.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: