5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 609]

per Redacció, el 27 de maig de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
La noia que ajuda a netejar el pis estava fent l'habitació del costat, i el meu nòvio i jo ens vam calentar molt i vam acabar follant amb la seva mà tapant-me la boca perquè no ens sentis.

Noia, 17 anys
Vaig començar a estudiar un cicle de grau mitjà i vaig tenir un professor super jove i guapíssim. Total, que després d'estar tot el curs agafant-nos ganes, l'últim dia al sopar de fi de curs em va tornar a casa amb el seu cotxe i anàvem tan calents que vam acabar follant als seients del darrere. Va ser la millor vegada de la meva vida.

Noia, 15 anys
Vaig quedar amb un noi 2 anys més gran que jo una nit de dissabte i va venir a casa meva, ja que els meus pares no estaven. Total, vam acabar al llit, em va llepar les tetes, jo li vaig xupar la polla i vam acabar follant a quatre sense parar. La millor nit de l'any.

Noi, 16 anys
Estàvem de festa a casa d'un amic i de cop la meva novia em diu que vol anar a pixar que l'acompanyi, només entrar es treu la samarreta i em posa les tetes a la cara. Després de menjar-li tot vam acabar follant. Menys mal que no ens va escoltar ningú.

Noia, 16 anys
Fa uns dies em vaig quedar a dormir a casa d'una amiga que portem 2 mesos liades en secret. Estàvem al seu llit de matrimoni i em va començar a passar la mà per l'engonal i anava pujant. Ens vam començar a liar i em va posar el genoll a la meva part i començava a moure'l i jo ja em moria. Em va pujar a sobre d'ella i em va començar a fer petons al coll mentre m'agafava de la cintura i em pressionava amb força cap a ella i posava la meva cama entre les seves. Tot això amb sa germana a l'habitació del costat. Quin morbo

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: