Horòscop del dia: 23 de maig

per Adolescents.cat, el 23 de maig de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
No és necessari que facis mala cara si una persona es nega a fer-te un favor o fa una crítica que consideres excessiva. Reflexiona-ho perquè podria tenir certa raó. Tindràs una connexió especial amb els signes d’Aire.

TAURE
De vegades cal posar punt final a certes coses. No deixis que la tristesa i la nostàlgia s’apoderin de tu i actua. És moment de viure el present, el dia a dia i pensar a començar noves etapes.

BESSONS
Si una amiga o un amic t'ha decebut posa en una balança el bo i el dolent i trauràs les conclusions encertades. De vegades cal mirar les coses de manera global i amb perspectiva abans d’actuar. Tindràs bones energies amb els signes de Terra com tu.

CRANC
Avui t’adonaràs que o comences a preocupar-te de tu mateix o les coses cada vegada aniran a pitjor. Has de mirar més cap endins i no tant cap a l’exterior i intentar consentir-te tant com puguis. Aquests dies serà molt important que et cuidis i t’allunyis dels pensaments negatius.

LLEÓ
Ves amb compte i vigila perquè estàs passant massa temps pendent de les opinions dels altres, concretament de l’opinió d’algú. Això t’està bloquejant i si no aprens a desconnectar, et sentiràs atrapat. Busca l’ajuda d’un amic.

VERGE
Potser sense ser-ne molt conscient, estàs deixant de banda a una persona que s'ha portat molt bé amb tu. Pensa que no només l’has de tenir en compte en els mals moments, sinó també en els bons. Organitza algun pla amb ella.

BALANÇA
Algú estarà pensant molt en tu avui perquè ha de prendre una decisió i formes part d'ella. No pressionis, perquè pot ser més perjudicial que beneficiós. Et tocarà tenir paciència i esperar.

ESCORPÍ
L’estrès d’aquests dies s'està passant factura i et notes esgotat. Dedica part del dia a fer alguna activitat que t’agradi i a desconnectar. Tindràs una conversa molt intensa amb un signe d’aigua que et farà reflexionar.

SAGITARI
Compte amb involucrar-te amb discussions inútils, sobretot en temes d’estudis. Hi ha certes tensions amb un company/a que és millor deixar passar. Si t’hi enfrontes, les conseqüències poden ser cares. Intenta mantenir-te calmat.

CAPRICORN
Sentiràs emocions molt positives avui, ja que t'arriba una informació força bona sobre un tema complicat que et causava tristesa. Sentiràs que a poc a poc tot se soluciona i això t’aportarà benestar.

AQUARI
Avui t'arriba cert suport per part d'algú que s'havia allunyat de tu. Faràs bé en desconfiar, perquè la seva actuació pot estar motivada per certs interessos personals. Observa bé tots els detalls.

PEIXOS
Si avui intentes vèncer un obstacle, és millor que te'l prenguis amb calma perquè no serà el dia més adequat. Hi ha coses que no podràs solucionar ja i que necessitaran més temps del que preveies.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: