Marc Márquez confirma la seva relació amb aquesta model

per Redacció, el 23 de maig de 2023 a les 06:00
Marc Márquez és conegut pels èxits que ha aconseguit a la seva carrera com a pilot de motos. Sempre ha intentat mantenir al marge la seva vida privada i amb 29 anys només se l'havia vist amb la Lucía Rivera, una noia amb qui va estar sortint durant un any i mig.

Tot i que també se l'ha relacionat alguna vegada amb l'actriu Maria Pedraza, sembla que el pilot està feliçment enamorat de la Gemma Pinto, la seva actual parella. La seva relació s'ha confirmat recentment amb una sèrie de fotografies a Marrakech, on ha anat per celebrar el 26 aniversari de la model.


La Gemma Pinto és coneguda per ser una de les millors amigues de la Laura Escanes. És model i treballa com a Brand i PR Manager a Kream, una firma de cosmètica, ja que és graduada en Publicitat i Relacions Públiques.

No sabem quan va començar el seu romanç amb en Marc Márquez, però el pilot va compartir aquest cap de setmana la seva primera foto amb ella, amb les mans entrellaçades. Poc després, va publicar les fotos a Marrakech on se'ls pot veure junts.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: