La polèmica reacció de l'ex de Dua Lipa després que ella confirmés la seva nova relació

per Redacció, el 23 de maig de 2023 a les 06:00
Dua Lipa va confirmar el seu romanç amb Romain Gavras el passat 19 de març a l'alfombra vermella de l'estrena d'Omar La Fraise. La parella no va tenir de por de mostrar mostres d'afecte públicament.

L'artista va estar sortint amb Anwar Hadid durant dos anys. Van trencar l'any 2021 i temps més tard es van escampar rumors sobre un possible romanç amb en Trevor Noah, però després la Dua Lipa va confirmar que estava soltera.


Ara s'ha mostrat en públic amb la seva nova parella i en aquell moment l'Anwar va començar a publicar missatges estranys a les xarxes socials: "Intentant no buscar-lo i matar-lo", va escriure una foto.

Els seus fans es van començar a preocupar, però ell va seguir amb frases com "odio la forma en què dius el meu nom" o "no puc respirar".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: