La contundent resposta de Rosalía a la polèmica publicació del raper JC Reyes

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 06:00
El raper JC Reyes està sent cancel·lat per l'actitud masclista que va tenir al seu Instagram. I és que va publicar una fotografia de la Rosalía retocada on apareixia fent topless.

 

 
Els seguidors de la cantant no van dubtar a compartir els fets a Twitter i expressar la seva indignació. "Però què fa el JC Reyes fent un edit de la Rosalía i després penjant-la als stories, a aquest tio se li ha anat completament l'olla" o "que JC Reyes estigui pujant de seguidors per l'edit de la Rosalía em sembla fastigós", són alguns dels comentaris que van deixar.


Rosalía podria denunciar aquesta acció si volgués, ja que el raper és una persona molt influent i el muntatge que va publicar ha estat vist per milers de persones. De moment, la cantant no ha anunciat si emprendrà accions legals o no. El que sí que ha fet ha estat pronunciar-se a les xarxes socials assegurant que l'actitud del raper li sembla "fastigosa".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: