Aquesta famosa cantant confirma que havia estat amb Dulceida?

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 09:11
Quan la Dulceida i l'Alba van posar fi a la seva relació van començar a sortir rumors sobre possibles noves parelles. Un dels que més es va repetir és que l'Aida estava sortint amb la cantant Ana Legazpi, ja que se les havia vist molts cops juntes passejant per Marbella i per Barcelona.

Doncs bé, ara, quan ja fa un mes que Dulceida i Alba han confirmat que tornen a estar juntes, Ana Legazpi ha decidit pronunciar-se. Ho ha fet durant un concert, just abans de cantar un dels seus temes.


Tal com es pot veure en el vídeo que ha difós Mtmad, la cantant fa referència de manera indirecta a Dulceida i amb to sarcàstic deixa anar: "Espero que els vagi molt bé, i que no només sigui negoci i likes".

Molts han interpretat aquestes paraules com una confirmació que entre ella i Dulceida hi va haver més que una amistat i que està dolguda amb la influencer.

 
@sarigallego2 Ana Legazpi estalla en un conciento contra Dulceida y su novia, tras su reconcilación. “Que le vaya muy bien, que no solo haya negocio y likes” #viral #parati #fyp #dulceida #analegazpi #influencer #salseo #famosos #lgtb #españa #foryou #parati #salseodeinfluencers #influencers #albapaulferrer #concierto ♬ sonido original - SariGallego

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: