L'horòscop de l'amor: del 24 al 30 de maig

per Redacció, el 24 de maig de 2023 a les 09:38
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES (2/5)
Per fi t'estàs dedicant temps i per això ara és el moment que prenguis atenció a les ferides del passat. A aquelles relacions que has tingut i que t'han deixat marca. Pensa, analitza i perdona per poder passar pàgina. Només així estaràs preparat/da per conèixer gent nova. Color: Blau.

TAURE (3/5)
Tens molts alts i baixos i això afecta a tots els aspectes de la teva vida. No ets una persona gelosa, i confies en la llibertat de cadascú, però com que estàs atabalat/da aquesta setmana, t'enfadaràs per un tema de gelosia que no va gens amb tu. Consell: no comencis res nou.

BESSONS (3/5)
Tot i ser una persona positiva, tens moltes pors i inseguretats que et frenen. Ara mateix voldries tenir algú especial al costat que realment t'encoratgi a fer el pas i el pitjor, és que et ve al cap algú que tenies i vas perdre... Consell: no deixis que la nostàlgia s'apoderi de tu.

CRANC (4/5)
Enhorabona perquè t'espera una gran setmana en l'amor. Si tens parella, sentiràs que esteu més enamorats/des que mai. Si estàs solter/a, hi haurà algú que et despertarà aquelles papallones que fa dies tenies adormides... Consell: aprofita aquesta energia positiva i fes plans.

LLEÓ (3/5)
Aprofita per relaxar-te i desconnectar. Tens un tema pendent per resoldre relacionat amb els teus sentiments. Creus en l'amor a primera vista? Perquè és possible que ho visquis molt aviat. Consell: no tinguis por als canvis ni a sortir de la teva zona de confort.

VERGE (3/5)
Tot el que baixa, puja, i a tu et ve una època on cada dia serà millor que l'anterior. Prepara't per connectar amb el teu entorn però sobretot, amb tu mateix/a. Aprofita aquesta setmana per refer-te, i saber què vols, perquè un cop ho tinguis clar, res et pararà. Dia de la sort: 30.

BALANÇA (4/5)
Arriba el moment de viure i gaudir de les oportunitats que et venen, sense remordiments i aprofitant-ho al màxim. Tens una connexió molt especial amb algú del teu entorn i només depèn de tu que tot vagi a més i ho pugueu aprofitar al màxim. Dia de la sort: divendres.

ESCORPÍ (3/5)
La lluna t'ajudarà a sortir de la rutina aquesta setmana. Si tens parella, o un rotllo, és el moment que formalitzeu més les coses i valoreu què espereu de la vostra relació. Si no en tens, no t'obsessionis per les coses que no depenen de tu i si cal, passa pàgina. Color: verd.

SAGITARI (2/5)
Segurament aquesta no sigui la millor setmana per prendre una decisió però com que fa massa dies que ho posposes, si creus que no pots més, fes-ho! Hi ha una relació tòxica al teu voltant que t'afecta i per això no acabes de dormir bé. Consell: vigila especialment amb l'alimentació.

CAPRICORN (3/5)
Tens molts dubtes i la ment molt dispersa. Són massa coses i persones al cap, i això fa que no et puguis centrar en ningú, ni en tu mateix/a. Fes una llista de totes elles i comença a fer neteja, planifica i fes fora tot allò, o aquelles persones, que no t'aportin res. Dia de la sort: 27.

AQUARI (3/5)
Encara que sentis que et pots menjar el món, fes un exercici de paciència. Tindràs més confiança en tu, més del normal, però no actuïs de manera impulsiva amb aquella persona que t'agrada. Consell: posa el fre i no facis res del que te'n puguis penedir la setmana que ve.

PEIXOS (3/5)
Estàs una mica nerviós/a perquè s'acosten canvis. Algú amb qui vas tenir molt feeling reapareixerà i quan tu pensaves que tot havia acabat, se't despertaran sentiments que creies superats. Consell: deixa't portar, no ho frenis, ni tinguis por a quedar-hi. Flueix i gaudeix!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: