La pràctica sexual que genera molt de plaer a les persones amb penis

per Redacció, el 25 de maig de 2023 a les 06:00
El pegging és una pràctica sexual que consisteix en el fet que la persona amb vagina penetra analment a la persona amb penis.

Aquesta pràctica proporciona molt de plaer perquè el punt P dels homes es troba a l'anus. Per dur-la a terme se sol fer servir joguines sexuals específiques com un dilde amb arnès. Així doncs, es tracta d'un canvi de rols que resulta molt excitant per a moltes persones. De fet, molts homes la troben una pràctica alliberadora i és ideal per sortir de la rutina.


Si et desperta curiositat provar-ho, assegurat que tens les eines adequades. Hi ha moltes opcions, però la més utilitzada és l'arnés. De totes maneres, també hi ha opcions que se subjecten amb la vagina i que proporcionen plaer a ambdues parts, ja que permet estimular el punt G.

Triïs l'opció que triïs, recorda utilitza lubricant, ja que la zona anal no es lubrica de manera natural. I, sobretot, tingués en compte que la comunicació és molt important en aquesta pràctica per tal que tothom se senti còmode i ningú es faci mal.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: