Les polèmiques entrades Super VIP per la Velada del Año d'Ibai: com seran?

per Redacció, el 25 de maig de 2023 a les 06:00
S'apropa la 'Velada del Año 3', l'esdeveniment que celebra l'Ibai i que té totes les entrades esgotades.

Moltes persones es van quedar sense poder assistir al gran dia, ja que les entrades es van acabar en tan sols una hora. Però hi ha una bona notícia, i és que segons ha informat el streamer, sortiran un total de 3.800 entrades més a la venda.


Sembla que aquestes entrades a l'Atlètic de Madrid, però finalment no les utilitzaran i es posaran a la venda. Es tracta, a més, d'unes entrades "super VIP", que inclouen els millors seients del recinte i activitats diversos com un Meet&Greet amb en Gerard Piqué, l'Ibai i els boxejadors o una conferència privada.
 
@messirvekekw IBAI Anuncia que Habrán Entradas VIP A 500€ en la Velada del año 3😳💵 #paratii #ibai #veladadelaño #veladadelaño3 #boxeo #messirvekekw #fyp ♬ sonido original - Messirve✌️

Pel que ha explicat, només 100 d'aquestes entrades tindran aquestes característiques, les quals també inclouran beguda i menjar, així com transport fins a l'esdeveniment. El seu preu, però, també serà molt més elevat, però de moment es desconeix.

Per totes aquelles persones que havien comprat una entrada VIP pensant que era el millor que podien obtenir, s'oferirà la possibilitat de canviar-les per les "super VIP" pagant la diferència.

Finalment, per agrair el suport dels seus subscriptors, l'Ibai sortejarà dues entrades VIP dobles, unes al mes de maig i unes altres al juny.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: