Horòscop del dia: 25 de maig

per Adolescents.cat, el 25 de maig de 2023 a les 09:54
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Has de començar a fer més cas a la teva veu interior. Estàs dubtant entre dues persones i el teu cor ho té clar, tot i això l’estàs ignorant. Acceptar el que sentim no sempre és senzill, però mirar cap a una altra banda no porta enlloc. Cal que siguis sincer.

TAURE 
Avui tindràs els astres a favor i millorarà el teu humor. Al llarg del dia rebràs una notícia que et farà especial il·lusió i que t’obre la porta a noves oportunitats. No deixis que els dubtes t’aturin i escolta el teu cor (encara que de vegades et costi). 

BESSONS 
Has d'actuar amb prudència i ser reflexiu. Vigila molt amb allò que dius i també a qui ho dius. No deixis que la ràbia et controli perquè podries acabar tenint una conversa que no toca. Si ho necessites desfoga’t amb algú amb qui confiïs totalment.

CRANC 
Estàs en un moment en què sents que has d’aprofitar al màxim totes les oportunitats que tens i això et fa viure a un ritme una mica frenètic. De fet, tens tantes coses al cap que et costa concentrar-te i et notes dispers. Un senyal o un imprevist t’avisarà perquè posis pausa a tanta intensitat. Fes-li cas. 

LLEÓ
Avui començaràs el dia amb molta energia, però les paraules d’algú podrien desanimar-te. Procura no obsessionar-te en això i pensa en les coses i les persones bones que t’envolten. De vegades escoltes massa a gent amb qui no tens gaire relació i massa poc a aquells que t’estimen. 

VERGE
Les coses no sortiran com tu esperaves, però el resultat acabarà sent positiu i hi sortiràs guanyant. Això sí, no aconseguiràs ben bé allò que volies i et tocarà acceptar-ho. Avui tindràs una conversa molt intensa amb un signe de Terra que podria remoure’t. 

BALANÇA 
Sents que et passes la vida fent coses pels altres, però avui hi haurà un gir i, per fi, seràs tu qui rebrà amor incondicional i ajuda. Això t’animarà i et donarà forces per seguir endavant i superar el moment d’alts i baixos que estàs vivint. Tindràs molta connexió amb els signes d’aire. 

ESCORPÍ 
Avui et sentiràs desmotivat després d'haver fet grans esforços i sacrificis que sents que no han servit per res. No et rendeixis, perquè la recompensa és a tocar i només depèn de tu. Avui ves amb compte amb els signes de Foc perquè podrien intentar confondre’t.

SAGITARI 
Avui et sentiràs menys nostàlgic i més disposat a lluitar i defensar-te a tu mateix. Aquest canvi d’humor es produirà sobretot gràcies a la conversa que tindràs amb un amic/ga. Fes-li cas i no et posis altra vegada el teu escut de protecció. Has de permetre’t sentir. 

CAPRICORN 
Últimament, tens molts dubtes i això fa que no t’estiguis comportant gaire bé amb algunes persones. Deixa de centrar-te en el que fa o deixa de fer la persona que t’agrada i centra’t en tu. Només així podràs aclarir-te i respondre’t certes preguntes. 

AQUARI 
De vegades, per protegir-te, no escoltes gaire les crítiques i vas a la teva. Això està bé fins a cert punt, però no sempre funciona. Si la persona que s’està queixant és algú que t’importa, no l’ignoris i fes-li cas. Si no la vostra relació s’anirà refredant.

PEIXOS 
Et convé exposar més les teves idees per anar perdent inseguretats. Si et quedes callar no aconseguiràs el que et proposes, així que actua i alça la veu. Hi ha objectius que podrien materialitzar-se aviat, però cal que hi posis de la teva part. Tindràs bona connexió amb els Verge. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: