El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 28 de maig de 2023 a les 06:36

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 29 de maig al 4 de juny de 2023:



Has notat que hi ha hagut molta tensió a l'ambient aquests últims dies? Pot ser que hagis viscut conflictes amb altres persones, frustració interna, discussions... Doncs bé, ja són els últims dies d'aquest ambient tan tens. Aquesta setmana encara ho notaràs, però ja queda poc.

Així que et recomanem que respiris fons, que et cuidis molt i sobretot intentis comunicar-te amb assertivitat i respecte cap a tu i els altres. Connecta amb la teva energia femenina, col·laborant, ajudant, creant... Això t'ajudarà a portar més a ratlla aquest ambient de tensió.



Bona setmana!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: