Aquests dos artistes són parella i estan vivint junts?

per Redacció, el 26 de maig de 2023 a les 06:00
Fa mesos que corren rumors sobre un possible romanç entre Karol G i Feid. Tot i que tothom ho té bastant clar, fins i tot l'ex de la cantant, de moment no s'ha confirmat.

Els seus seguidors i els mitjans de comunicació estan molt pendents de cada passa que fan per trobar proves que demostrin que estan junts. Recentment, de fet, han saltat les alarmes perquè se'ls ha pogut veure en els mateixos llocs.


La Karol G, per la seva banda, va compartir un vídeo promocionant la seva cançó 'Pero tú' on se la podia veure a una terrassa. Feid va seguir les seves passes i també va publicar un vídeo, però en el seu cas fent el challenge de 69, on se'l pot veure a la mateixa terrassa.

Això ha fet pensar a molts que la parella ha decidit dur la seva relació un nivell més enllà i que estan convivint junts a Miami. De moment, però, no hi ha cap confirmació de res.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: