La resposta del raper JC Reyes després de compartir fotografies de la Rosalía retocades

per Redacció, el 26 de maig de 2023 a les 06:00
JC Reyes va publicar al seu Instagram unes imatges editades de la Rosalía ensenyant els pits. A partir d'aquell moment, va començar a ser cancel·lat per moltes persones i la mateixa Rosalía va compartir la seva opinió per Twitter.

"El cos d'una dona no és propietat pública, no és una mercaderia per a la teva estratègia de màrqueting. Aquestes fotos estaven editades i vas crear una falsa narrativa al voltant quan ni et conec. Existeix una cosa anomenada consentiment i tots als que us va semblar graciós o plausible espero de cor que un dia aprengueu que veniu d'una dona, que les dones som sagrades i que se'ns ha de respectar bye", va dir.

 
En JC Reyes, després de veure el revolt que estan tenint les imatges, ha publicat un vídeo disculpant-se públicament. "Bon dia, aquest vídeo és per aclarir una mica la situació de la Rosalía, d'acord? Jo ni de bon tros sóc un assetjador sexual, ni un violador, ni sé manejar Photoshop, ni perdo el temps", ha començat dient.


I ha seguit dient: "Jo només vaig pujar les fotos sense més, no pensava que amb els seguidors que tinc la història anava a fer la volta al món ni que l'interpretaríeu vosaltres de la manera que ho esteu interpretant, d'acord? Jo ho vaig pujar sense més, si a ella li ha semblat malament, jo demano disculpes a Rosalía aquí en directe davant de tothom".

Tot i que molts creuen que només ha fet el vídeo per netejar la seva imatge, ell assegura que ho diu de tot cor "perquè les persones també s'equivoquen i jo sóc un home i he de reconèixer els meus errors i quan he fallat". "Potser jo no ho havia pujat amb la intenció que vosaltres esteu interpretant, però veient ja el que heu interpretat vull demanar disculpes que és l'únic que puc fer i que no us molesteu ni penseu les coses d'una altra manera", ha acabat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: