Acusen una famosa influencer espanyola d'estafa per aquest sorteig

per Redacció, el 26 de maig de 2023 a les 09:45
Polèmica amb la influencer Natalia Osona. Fa uns dies la instagramer publicava un sorteig on regalava dues entrades VIP per un dels concerts de Coldplay a Barcelona.

Doncs bé, just quan s'havien d'anunciar els guanyadors, la influencer va anunciar que el sorteig quedava cancel·lat. El motiu? L'organització de l'esdeveniment es va posar en contacte amb ella per dir-li que regalar entrades de Coldplay a través d'Instagram era il·legal.

 
@abelplanelles

Polemica con Natalia Osona💥

♬ A Sky Full of Stars - Coldplay

Segons ha explicat en diverses stories, el reglament dels concerts del grup recull la prohibició de realitzar sortejos. Una normativa que Natalia Osona desconeixia, segons ha dit. "Faré tot el que sigui per compensar-vos", ha assegurat la influencer, que ja està pensant en quin premi pot regalar per substituir les entrades.


Sigui com sigui, i tot i que les disculpes semblen sinceres, hi ha usuaris que no se la creuen i asseguren que "ha enganyat" a la gent per guanyar seguidors. En total, més de 200.000 persones van participar en el sorteig i algunes d'elles diuen sentir-se estafades. Ara caldrà veure com es resol.
 

 

 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: