Horòscop del dia: 26 de maig

per Adolescents.cat, el 26 de maig de 2023 a les 09:58
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Si creus que algú t'està intentant manipular, posa límits. La teva bondat de vegades et porta a tolerar coses que saps que no hauries d'aguantar. Avui algú et dirà les coses clares, no l'ignoris. 

TAURE
Ets molt impacient i algunes coses no arriben quan tu vols. Deixa d'insistir en una resposta i espera perquè l'acabaràs tenint. Dedica el teu temps a activitats que t'agradin i distreu-te. 

BESSONS
Gaudeix dels petits moments que et fan tan feliç. Has tingut una setmana complicada, així que aprofita el cap de setmana que s’apropa per recuperar energia. No deixis que un descord amb algú afecti el teu amor propi.

CRANC 
Assumeix les teves responsabilitats. No val la pena perdre el temps preguntant-te perquè t'ha tocat a tu: com més aviat ho facis, millor. Rebràs l’ajuda d’una persona de fora del teu cercle.

LLEÓ 
Fa poc que has començat un nou projecte i avui començaràs a notar que dóna els seus fruits. No serà fàcil tirar-lo endavant, has de ser perseverant i ignorar algunes veus que no t’aporten res positiu.

VERGE 
Avui tindràs molta influència. Els teus consells tindran molt pes en la decisió que prengui algú del teu entorn. La teva paciència i dedicació es veuran recompensats. 

BALANÇA 
Hi ha temes delicats dels quals no ens agrada parlar, però de vegades ho hem de fer. Sigues honest i digues les coses tal com són. Fer-ho et desbloquejarà i estaràs molt més tranquil durant el cap de setmana.

ESCORPÍ 
Cuida el teu cos i la teva ment. Tens tensions acumulades i això t'està afectant a tots els nivells. Avui hauràs de dir que no a algú i posar-te a tu com a prioritat. 

SAGITARI
No deixis que el comportament d'una altra persona et canviï. Continua sent amable i mostrant la teva millor cara. Aconseguiràs més coses així que no pas amb males paraules. Tingues paciència. 

CAPRICORN 
Avui estaràs inspirat. Actua amb rapidesa per aprofitar les idees que tinguis i no les oblidis. En l'àmbit de l'amor, actuaràs de manera encertada i això repercutirà positivament en la relació. 

AQUARI 
Avui rebràs un comentari a través de les xarxes socials que et farà recuperar la confiança. Tens un talent que et costa mostrar i ja és hora que perdis la vergonya. 

PEIXOS 
Segueix la teva intuïció. Escolta els teus impulsos i encertaràs. Si cal, desconnecta del teu entorn i centra't en tu mateix, les conclusions a les quals arribis et serviran molt. 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: