Logotip de Adolescents.cat

Tres postures romàntiques per connectar encara més amb el plaer

per Redacció, el 26 de maig de 2023 a les 11:11
Hi ha moltíssimes postures per incrementar la connexió amb la teva parella. Avui us portem algunes posicions que ha recollit Cosmopolitan que us poden servir per augmentar la intimitat i comunicació:

La forquilla
És la postura contrària a la cullereta: el contacte visual és present en tot moment. Per practicar-la, una de les dues persones s'estira damunt el llit i l'altre, la que penetra, es posa sobre seu. La persona estirada col·loca una de les seves cames damunt de l'espatlla de la seva parella i l'altre la manté estirada. D'aquesta manera s'aconsegueix una major profunditat en la penetració.

El plaent
En aquesta postura la masturbació és la protagonista. Si voleu, podeu utilitzar també joguines sexuals per experimentar amb noves sensacions. La idea és que, primer, una de les persones estimuli a l'altre i després, al revés. D'aquesta manera l'energia se centra en tot moment en un dels membres de la parella, fet que permet un major plaer i que també detectar més quins són els punts erògens.

El sentit
Aquesta posició es basa en la confiança amb la teva parella. Primer una de les persones es tapa els ulls amb un mocador o un antifaç. L'altra persona li recorre el cos amb els dits o amb la llengua i després li estimula els seus punts de plaer. Un cop fet, es canvien els rols i qui primer ha estimulat és qui es tapa els ulls després. Es poden fer joguines sexuals, glaçons, gels de fred-calor...per tal d'incrementar les sensacions.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: