Horòscop del cap de setmana: 27 i 28 de maig

per Adolescents.cat, el 27 de maig de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
A vegades vas a contracorrent i aquest cap de setmana serà una d’aquestes ocasions. Això sorprendrà a algunes persones del teu entorn que encara no havien vist aquesta faceta teva. Algú podria enfadar-se, així que ves amb compte amb les explicacions que dones. Dia de la sort: dissabte.

TAURE 
Totes les decisions que prenguis aquest cap de setmana seran encertades i una d'elles, a més, farà que per fi trobis la solució a un problema que t’estava començant a afectar físicament. Tindràs una connexió especial amb els Balança. Dia de la sort: dissabte. 

BESSONS 
Cuida les teves relacions personals, sense deixar passar per alt res que pugui millorar-les. Aquest cap de setmana et toca cuidar els que han cuidat de tu. Serà un gest que agrairan i que a tu et farà sentir realitzat. Podria ser que haguessis d’afrontar una conversa que, emocionalment, et costarà d’assumir. Dia de la sort: dissabte a la tarda. 

CRANC
No et convé escoltar cap conversa que et pugui generar tensió. Aquest cap de setmana necessites calma al teu voltant per centrar-te en els teus objectius. Allunya’t de tot allò, i sobretot d’aquelles persones, que t’omplin de pensaments negatius. Hi haurà alguna cosa, que et farà recordar un moment del passat amb el qual feia temps que no pensaves. Dia de la sort: diumenge.

LLEÓ
Aquest cap de setmana et mouràs molt per intuïció. Vigila, però, i no confonguis els teus desitjos amb la realitat. Intenta tocar de peus a terra i no confiar en tot el que et diguin, o les coses podrien sortir-te del revés. Un bon amic /ga intentarà aconsellar-te. Fes-li cas. Dia de la sort: dissabte al matí.

VERGE
Ets una persona molt resolutiva, però hi ha problemes que no són teus. Aquest cap de setmana hauràs d’aprendre a esperar i mirar des de fora com els altres gestionen certs contratemps. T’adonaràs que hi ha coses que se t’escapen de les mans i necessitaràs tenir una dosi extra de paciència. Algú del teu entorn, et sorprendrà de manera positiva. Dia de la sort: diumenge.

BALANÇA
No seria mala idea que prenguessis una decisió seguint els consells d’algú que t’estima. De vegades, des de fora, les coses es veuen amb més perspectiva i les conclusions són més encertades. En el fons, saps que el que et diuen, és veritat. Només necessites superar certes pors irracionals. Dia de la sort: dissabte.

ESCOPRÍ
Hi haurà un tema que, aquest cap de setmana, se solucionarà pràcticament sol i que per fi et deixarà avançar. Això millorarà les teves relacions, especialment amb un amic/a amb qui hi havia hagut força tensió. Sentiràs que t’has tret un pes de sobre. Dia de la sort: diumenge a la nit.

SAGITARI
Necessites reorganitzar el teu espai personal i també el teu temps, perquè algunes de les teves prioritats estan canviant. Aquests canvis, però, et faran sentir especialment optimista i no sentiràs nostàlgia en renunciar a certes coses. Dia de la sort: dissabte.

CAPRICORN
No t'agradarà que algú intenti intervenir en un tema personal, ja que et semblarà un intent de manipulació. No callis el que penses, però digues les coses de manera respectuosa, perquè si no podries tenir problemes que és millor evitar. Dia de la sort: diumenge a la tarda.

AQUARI
Aquest cap de setmana et costarà trobar l’equilibri. Sentiràs que tens poc temps per fer el que vols i que dediques massa estones a obligacions. Saps, però, que és una situació temporal, així que intenta prendre’t-ho amb calma. Algú t’enviarà un missatge que et tranquil·litzarà. Dia de la sort: diumenge.

PEIXOS
Les paraules d’algú canviaran cap a millor un cap de setmana que potser no començarà gaire bé. Si vols reconduir la situació, escolta-les, i sobretot guarda’t per tu certes coses. I és que, veuràs molt clar que un és esclau del que diu i amo del que calla. Dia de la sort: diumenge.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: