Qui és la parella de la Bad Gyal?

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 06:00
Bad Gyal és una de les artistes catalanes més exitoses de l'actualitat. Tot i que és molt activa a les xarxes socials, sempre ha mantingut la seva vida personal al marge, però recentment ha decidit publicar una història acompanyada d'un noi amb una actitud molt afectuosa.

Aquest fet ha sorprès molt als seus seguidors i ha fet pensar que es tracta de la seva parella. El noi és Jorge Rodes, un model novel amb poca presència a les xarxes socials. Com expliquen des de Flooxer, es desconeix la seva edat, però aparenta ser molt jove.

El vídeo no ha trigat a córrer per Twitter i, tot i que moltes persones s'alegren d'aquesta relació, d'altres no estan massa contents. "He d'impedir aquest casament, he d'impedir que es casi", deia un usuari.
 
Sigui com sigui, encara no hi ha res confirmat. Caldrà esperar un temps per veure si la parella continua publicant coses, però tot apunta que la cantant està molt feliç.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: