Horòscop de la setmana: del 29 de maig al 4 de juny

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 09:33
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

Àries:
És un magnífic moment per demostrar tot el que vals i creure en tu. La Lluna et fa estar molt més actiu i vital, amb ganes d'emprendre nous projectes que acabaran sent molt positius per a tu. Hi ha moltes possibilitats que passi una cosa inesperada que et faci feliç. Molt atent als senyals als senyals que t'envia l'univers. Dia de la sort: 4.

Taure:
Estàs rebent energia molt positiva i els teus plans van per bon camí. Expressaràs i viuràs els teus sentiments com tu vols, allunyant-te de qualsevol prejudici o condicionant. La teva gran capacitat de treball contribuirà a millorar i enfortir els bons resultats que t'has proposat, no defalleixis! Tindràs molta facilitat amb les relacions personals i en especial, sentiràs aquelles pessigolles a l'estómac que estaves esperant. Dia de la sort: 3.

Bessons:
Relaxa't i no siguis tan exigent amb tu mateix perquè aquesta actitud t'ocasiona moltes tensions. A la vida sentimental, pot ser que les teves il·lusions no s'ajustin del tot a la realitat. Compte perquè corres el risc de deixar-te portar pels teus impulsos sense pensar en les conseqüències. Dia de la sort: 4.

Cranc:
La Lluna afavoreix la comunicació, aprofita per tenir una conversa que fa dies que tens pendent. Aquesta setmana viuràs un moment que pot fer que et replantegis moltes coses de la teva vida, començant per algunes amistats. No tinguis por d’entrar en una nova etapa, tothom madura! Bones energies amb Verge i Escorpí. Dia de la sort: 1.

Lleó:
La teva gran lucidesa i rapidesa mental et permetran veure les coses des de diferents punts de vista i estaràs molt resolutiu/va. Sabràs adaptar-te als altres, però també imposar-te quan sigui necessari. A més, l'energia que et transmet la Lluna, et farà imparable. No tinguis por de fer el primer pas, et toca ser més obert i prendre decisions. Hi ha una persona que sembla que intenta dir-te una cosa important, no li posis difícil. Dia de la sort: 3.

Verge:
Les diferències d'opinió et portaran tensions i hauràs de posar molt de la teva part per relaxar l'ambient. Necessites despreocupar-te una mica per poder divertir-te, gaudir de la vida, de l'amor... aquesta setmana valoraràs molt la relació que tens amb un bon amic, et demostrarà que realment t’estima. No és el moment de prendre decisions precipitades. Bones energies amb Aquari. Tens molt bona sort els dies 2.

Balança:
El vent bufa a favor teu i se't tornen a despertar les ganes de cuidar-te i de descansar de les tensions viscudes en les últimes setmanes. Et sentiràs alliberat de prejudicis i et mostraràs tal com ets! Seràs tu mateix per sobre de tot i destacaràs. Fes fora els dubtes del teu cap... els teus somnis poden fer-se realitat! Dia de la sort. 4.

Escorpí:
Encara que els canvis t'atabalin, hauràs d'acceptar-los i demostrar que et saps adaptar perfectament. Els teus alts i baixos d'ànim poden afectar el teu rendiment educatiu, però de mica en mica recuperaràs la teva força interior i sentiràs que creixes davant les dificultats. Confia, el que et preocupa pot fer un gir inesperat. Dia de la sort: 2.

Sagitari:
Els esforços que estàs fent per superar-te i donar el millor de tu et proporcionaran grans compensacions, que comencen a arribar. Deixa de banda els problemes que ara com ara no pots solucionar i viu el que la vida t'ofereix. Evita els malentesos i vés amb compte perquè hi ha algú entre les teves amistats que no juga massa net. Dia de la sort: 4.

Capricorn:
La Lluna et potenciarà la sort en els estudis. Els astres estan de la teva banda i les bones energies que reps fan que el teu poder de seducció sigui molt potent. Tot el relacionat amb els sentiments i l'amor et serà molt favorable aquesta setmana. Gaudeix! Dia de la sort: 2.

Aquari:
És probable que aquests dies et sentis insegur, amb por de no estar a l'altura, però algú que que no t’esperaves t’ajudarà a recuperar la teva empenta. Has d’intentar no estressar-te tant, busca coses que et relaxin o que et treguin pressió. És important que parlis amb una persona de confiança per desfogar te. Necessites dialogar amb calma i tractar els problemes de forma racional, sense permetre que interfereixin les teves emocions. Dia de la sort: 2.

Peixos:
Tindràs seguretat i força per enfrontar-te als reptes. Aquesta setmana t'arribarà una notícia que fa molt que esperes! Ull amb les preocupacions, intenta relaxar-te perquè la teva salut se'n pot ressentir. En l'amor, pots viure situacions confuses que et desconcertin. Parla clar. Dia de la sort: 3.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: