Logotip de Adolescents.cat

El cabreig viral de Selena Gomez

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 06:00
Selena Gómez ha demostrat en múltiples ocasions que els seus seguidors són molt importants per a ella. És per això que sempre intenta parar-se a parlar amb ells i que no li agrada que el seu equip de seguretat els tracti malament.

Recentment, l'artista ha assistit al concert de Beyoncé de París i entre els assistents es trobaven molts fans seus. En veure-la, tots van començar a cridar-la per intentar aconseguir una foto amb ella, però el seu guardaespatlles va intentar impedir que s'apropés a ells.


A l'artista no li va semblar gens bé aquest gest, i es va molestar amb ell. Aquest moment s'ha difós a Twitter gràcies als vídeos que els seus fans estaven gravant en aquell moment.
 
@selenagomezecu Selena Gomez got mad because the security guard violently pushed a girl during Beyoncé's concert. 📹 @Selena Gomez se enojada porque la seguridad empujó violentamente a una chica durante el concierto de Beyoncé. #selenagomez #fans #paris #france #beyonce ♬ original sound - selenagomezecu

A més, se l'ha pogut veure passejant per la capital francesa i parant-se sempre que podia a fer-se fotos i firmar autògrafs.
 
@jack_bsst Selena Gomez mange dehors à paris #selenagomez #selena #paris #pfw ♬ original sound - fashionforyou

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: