Aquesta exconcursant d'OT serà la nova presentadora del concurs

per Redacció, el 29 de maig de 2023 a les 06:00
Amazon Prime Video ha anunciat que Chenoa serà la presentadora de la nova edició d'Operación Triunfo.

L'artista mallorquina va ser una de les concursants d'OT 1 que més ho va petar i no és d'estranyar que la plataforma hagi volgut comptar amb ella. De fet, Chenoa ja va col·laborar amb Amazon Prime Video quan va acceptar convertir-se en concursant de "Celebrity Bake Off", un programa presentat per Paula Vázquez.


En els últims anys l'artista ha estat explorant la seva faceta com a presentadora i també ha estat col·laboradora de 'Zapeando' i 'La Noche D'. A més, coincidint amb el final del seu contracte a Antena 3, va tornar a vincular-se amb TVE per presentar la gala de Cap d'Any del 2022.

Però ser presentadora del nou format d'Operación Triunfo suposarà un important salt en la seva carrera, ja que es tracta d'un dels formats més importants de la història recent de la televisió.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: