El ChatGPT podria marxar d'Europa: per què?

per Redacció, el 30 de maig de 2023 a les 06:00
El ChatGPT ha guanyat molta popularitat en els últims mesos gràcies a la seva utilitat, però Europa està treballant en una llei per regular la intel·ligència artificial i evitar els seus efectes negatius.

Sembla que això no ha fet massa gràcia al creador del ChatGPT i ha amenaçat amb deixar d'operar a Europa. "Intentarem complir, però, si no podem, deixarem d'operar", ha afirmat al 'Financial Times' donant a entendre que deixarien d'estar disponibles a Europa.


Tot i això, les últimes declaracions del CEO han confirmat que, com a mínim de moment, no tenen intenció de marxar d'aquí. "Setmana molt productiva de converses a Europa sobre com regular millor la IA! Estem emocionats de continuar operant aquí i, per descomptat, no tenim plans d'anar-nos-en", va publicar a Twitter.
 

La llei que regularà aquesta IA creada per OpenAI es votarà en unes setmanes al Parlament Europeu. En la proposta es valorarà el risc de cada eina en funció de quqatre nivells: inacceptable, alt, limitat i mínim. Tot allò que es consideri inacceptable podria prohibir-se a partir del 2025, que és quan entrarà en vigor la llei.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: