Logotip de Adolescents.cat

La teva parella és insegura? Prova de fer això

per Redacció, el 15 de gener de 2024 a les 06:00
Si la teva parella té un tipus d'aferrament insegur, és molt probable que no se senti completament segura dels teus sentiments i que constantment estigui qüestionant el teu amor.

Això pot ser molt frustrant per tu, sobretot si l'estimes i tens molt clar que vols estar al seu costat. En aquests casos es poden fer dues coses: la primera és que la teva parella acudeixi a teràpia per veure d'on ve aquesta inseguretat i poder tractar-la i, la segona, és que comenceu a incorporar actituds que contribueixin a construir una relació segura.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: