5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 610]

per Redacció, el 3 de juny de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
En una disco un noi em va demanar l'insta. A mi em va interessar i no sé com va anar la cosa que ens vam començar a liar. El lio estava bastant hot, i vaig començar a ficar la mà dins dels seus boxers. Ell em va dir que si volia sortir de la disco, clarament li vaig dir que sí. Ens vam endinsar en un camp, i ens vam començar a liar molt a saco. Jo vaig seguir amb la missió dins dels seus boxers i ell va començar a ficar i treure dits en la meva zona. Vaig acabar menjant-li la polla mentre ell m'agafava pel cap. Quin morbo, perquè just a uns metres rere un altre arbre hi havia una altra parella que ens podria haver vist.

Noi, 15 anys
L'altre dia estava amb una amiga a classe de plàstica. La profe ens va dir que anéssim a buscar fulls al departament. Pel trajecte ens vam començar a mirar, quan vam passar per davant del lavabo estàvem tan calents que ens vam començar a liar i vam acabar follant amb una amiga seva que ens va veure. El millor trio.

Noia, 17 anys
Estàvem celebrant el casament del pare del meu nòvio, i van llogar un xalet espectacular on hi havia habitacions per dormir. Quan estàvem tots fent el vermut, el meu nòvio em va voler ensenyar el xalet per dins, i quan vam pujar cap a les habitacions, estava un dels seus cosins assegut que ens va veure. A l'entrar a l'habitació ens vam posar molt calents i vam acabar fent de tot al llit en què després dormiria el seu pare i la novia. En tornar a baixar el seu cosí se'ns va quedar mirant tot descol·locat. Va ser brutal.

Noia, 13 anys
Al meu insti sempre hi ha una classe buida. Un dia el meu quasi algo i jo vam anar i estàvem molt calents. Va entrar la profe de castellà mentres li estava fent palles. Va ser increïble la cara de la professora. El noi i jo vam quedar expulsats.

Noi, 18 anys
Des de feia molt temps una noia em cridava l'atenció, però tenia nòvio. Va arribar un dia que es van deixar i just a les festes del poble vam coincidir i es va llançar. Vam començar a liar-nos a fons i al final vam acabar follant al seu local. La millor nit de la meva vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: