Els beneficis del sexe plantificat

per Redacció, el 30 de maig de 2023 a les 06:00
Solem pensar que el sexe ha de sorgir sol i que planificar-ho és antinatural, però les psicòlogues canadenques Amy Muise i Katarina Kovacevic expliquen a The Conversation que això té els seus inconvenients.

"Les parelles a llarg termini que esperen que ambdues tinguin una explosió de desig simultani per tenir sexe quasi mai poden tenir relacions sexuals", asseguren les expertes. I és que el desig espontani dels primers mesos de relació va desapareixent amb el pas del temps i per això algunes parelles decideixen planificar el sexe.


El millor de tot això és que el sexe planificat ha demostrat ser igual de plaent que l'espontani. De fet, el fet de saber quan es tindrà sexe dona joc a preparar-se per l'ocasió i que el desig augmenti. És a dir, "el valor del sexe planificat podria ajudar a les parelles a mantenir la satisfacció sexual sent intencional sobre el sexe".

Així doncs, si sents que les responsabilitats diàries estan jugant en contra la teva libido i la de la teva parella, proveu de planificar les vostres relacions sexuals! El fet d'anticipar-vos, segons les expertes, us ajudarà a encendre la flama de nou i a seguir tenint una sexualitat plena.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: