Maria Pombo deixa la seva agència de representació: què ha passat?

per Redacció, el 30 de maig de 2023 a les 09:12
María Pombo ha decidit fer un canvi en la seva carrera professional i abandonar Soy Olivia, la seva agència de representació des de feia anys. Segons informa Vanitatis ara la influencer formarà part de Vertical, l'agència que va impulsar el pilot Marc Márquez el 2022.

La influencer i el pilot són amics des de fa anys. Els hem vist gaudir de la seva passió comuna, el motociclisme, en diverses ocasions. Així doncs, no és d'estranyar que hagin decidit col·laborar plegats.


Fins ara l'agència Vertical es dedicava a la representació i assessorament d'esportistes. Amb el fitxatge de Maria Pombo s'obre una nova etapa i s'inaugura una nova branca, la de creadors de continguts. Si bé de moment ella és l'única influencer que en forma part, el més probable és que d'aquí a poques setmanes s'incorporin noves cares conegudes a aquest projecte.

Segons informa Vanitatis, la ruptura amb Soy Olivia s'ha produït de manera amistosa. Simplement, la Maria Pombo tenia ganes d'emprendre un nou camí i de treballar amb noves persones, és per això que ha pres aquesta decisió.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: