Horòscop del dia: 30 de maig

per Adolescents.cat, el 30 de maig de 2023 a les 09:55
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.



 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Estàs passant una etapa en la qual et ve de gust passar estones sol/a i descobrir-te. Prioritza’t i fes el que sentis. Les persones que t’estimen entendran que t’allunyis. 

TAURE 
El teu dia serà molt diferent de com l’havies planejat. Viure una nova experiència et farà canviar d’opinió sobre una persona amb qui últimament penses molt. Tens bones vibracions amb els Taure.

BESSONS
Aguantes, aguantes i aguantes fins que ja no pots més i després acabes explotant. Procura pensar bé les teves accions i abans de fer res, parla amb algú de confiança que et faci veure l'altra cara del problema.

CRANC 
Avui, en comptes de seguir el corrent, atura't i reflexiona: què vols tu? No sempre és fàcil agafar un camí per on no passa massa gent, però de vegades és el que nosaltres volem. Fes-te cas.

LLEÓ 
Et diran una cosa sobre una persona molt especial que et farà dubtar. Abans de treure conclusions, però, parla-ho amb qui necessitis perquè la teva intuïció podria fallar. 

VERGE
Continues volent canviar certes coses que no depenen de tu. Això fa que no et puguis concentrar i estiguis força perdut. Pregunta’t què pots fer tu perquè les coses siguin diferents i no miris tant els altres.

BALANÇA
Et costa molt allunyar-te de les persones que t'importen, però has de ser sincer amb tu mateix. Si allargues aquesta situació no només et faràs mal a tu, sinó també a l’altra persona.

ESCORPÍ 
Cada dia tens més ganes de no donar explicacions i només dependre de tu. Això et podria provocar malentesos amb un familiar. En el terreny de l'amor, tens una atracció especial amb els signes de foc.

SAGITARI
Diuen que les persones no canvien, però tu estàs convençut que ell/a ara és diferent. Si creus que has de donar-li una oportunitat, fes-ho. Ara bé, no oblidis quines són les teves prioritats i necessitats.

CAPRICORN 
No t'agrada gens discutir amb els altres i sempre intentes evitar-ho. Avui però diràs el que penses sense manies. Hi ha temes que per tu són sagrats i no estàs disposat/da a callar. Et sentiràs empoderat/da.

AQUARI
Avui, un amic/ga et sorprendrà confessant-te els seus sentiments. Intenta entendre’l i no el jutgis. Si t’ho ha explicat a tu és per alguna cosa. En l’amor, no et guardis les coses bones per a tu.

PEIXOS 
Fa dies que no pares de queixar-te i estàs especialment crític amb algú que t'importa. Prou de parlar malament d'ell/a. Així no arreglaràs les coses. Prova de preguntar el perquè i potser et sorprendràs.






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: