El príncep Harry i la Meghan Markle es divorcien?

per Redacció, el 30 de maig de 2023 a les 06:00
Els rumors sobre un possible divorci entre el príncep Harry i la Meghan Markle es comencen a estendre.

Sembla que fa poc la parella es va haver d'enfrontar a una situació tensa, similar a la que va viure Lady Di i per la que va perdre la vida. Segons expliquen diversos mitjans, això podria haver fet que l'actriu es comenci a cansar del seu marit i de la vida que porten.


A més, el 18 de maig la parella va fer cinc anys de casats i no van fer cap celebració, fet que va fer pensar a la gent del seu entorn que no estan bé. De fet, 'Daily Mail' va ser qui va començar els rumors sobre la seva possible ruptura. "Hi ha molta gent a Londres que pensa que Meghan s'està cansant d'en Harry", deia Tim Bower, periodista i biògraf de la monarquia.

'The Telegraph' també informa sobre un distanciament entre la parella, afegint que el maquillador i amic de la Meghan Markle ha dit que en Harry sent una mica de nostàlgia de la seva vida passada.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: