Vols deixar la teva parella? Tingues això en compte

per Redacció, el 9 de febrer de 2024 a les 06:00
Si fa temps que estàs amb la teva parella és possible que en algun moment et plantegis si realment vols estar amb ell/a. Els motius poden ser diversos, com estar passant per una mala època, que tot el teu grup d'amics estigui solter o que siguis molt jove.

És molt important identificar quin és el motiu d'aquest pensament perquè la manera d'afrontar-ho és totalment diferent. No és el mateix que hagis deixat d'estar còmode amb la teva parella a què algú t'hagi comentat que ets molt jove i que estàs perdent els millors anys de la teva vida per estar en parella.


El primer cas és més preocupant i significa que hauries de tenir una conversa amb la teva parella per identificar quin és el problema. En el segon cas es tracta d'un problema de fora, i no de dins. Això significa que si tu estàs bé amb la teva parella i ets feliç, no t'hauries de preocupar per no estar fent el que la societat espera de tu.

També és possible que el teu entorn més proper ho estiguin deixant amb la seva parella. Això et pot fer tenir ganes d'estar en el mateix moment vital que les teves amistats, però, un cop més, has de valorar si tu ets feliç i oblidar-te del que pensin els altres.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: