Demanen sis anys de presó pel raper Morad

per Redacció, el 31 de maig de 2023 a les 07:33
La Fiscalia ha demanat condemnar a sis anys de presó el raper Morad per presumptament atacar amb una pistola Taser dos agents dels Mossos d'Esquadra. Els fets s'haurien produït a l'Hospitalet de Llobregat el 17 de juliol del 2021. 

Cap a les dues de la matinada, els policies estaven juntament amb la policia local al barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat tancant un dispositiu de control pel toc de queda de la pandèmia del coronavirus. Tot estava anant segons el previst fins que des des d'un bloc els van cridar "gossos, fills de pu**" i els van llançar ampolles de vidre, segons relata el fiscal.


Els dos mossos van entrar al portal buscant qui havia estat, van trobar el raper fugint per un passadís del replà i ell, "en veure's acorralat sense sortida al final del passadís, va treure un dispositiu elèctric de defensa o Taser", que és considerat una arma prohibida.

Aleshores, Morad presumptament va clavar la pistola Taser contra els agents "de manera intimidatòria" i també va donar una puntada de peu a un policia. Per aquests fets produïts el 2021, a Morad se li atribueix un presumpte delicte d'atemptat amb arma i un presumpte delicte de tinença d'arma prohibida, segons ha avançat El Mundo


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: