Logotip de Adolescents.cat

Per què hi està havent polèmica amb la nova versió de La Sirenita?

per Redacció, el 31 de maig de 2023 a les 08:22
La nova versió live action de La Sirenita ha rebut una allau de crítiques a diverses plataformes especialitzades en cinema i sèries, com IMdb. Hi ha moltíssims usuaris que, tot i no haver vist el film, l'estan votant amb un 1, la puntuació més baixa que ofereix aquesta web.

És el que es coneix com a review boombing, un fenomen sorgit recentment que consisteix a puntuar malament una sèrie o peli i escriure ressenyes negatives per tal que la gent no la vegi.


I per què està generant això La Sirenita? Doncs, malauradament, perquè hi ha usuaris racistes i homòfobs que estan en contra que la protagonista, Halle Bailey, no sigui blanca i no veuen amb bons ulls la inclusió de personatges LGBTQ+. De fet, si es llegeixen les crítiques, es pot veure que la majoria d'elles estan escrites per persones intolerants que fomenten el discurs de l'odi.

Per tal de posar fre a aquest fenomen, IMbd ha decidit canviar el seu sistema de puntuació. Així ho han anunciat en un comunicat: "El nostre mecanisme de qualificació ha detectat una activitat inusual en les votacions d'aquest títol. Per a preservar la fiabilitat del nostre sistema de qualificació, s'ha aplicat un càlcul de ponderació alternatiu".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: