L'horòscop de l'amor: del 31 de maig al 6 de juny

per Redacció, el 31 de maig de 2023 a les 08:32
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
L’enveja no és mai un bon auguri i aquesta setmana, algú reapareixerà a la vida d’algú molt important per tu i la gelosia et podrà. Segurament us discutireu però només depèn de tu que deixeu les coses clares i aprofiteu aquesta discussió per unir-vos més que mai. Color: groc. 

TAURE 
Deixa que aquella persona que va ser important per tu desaparegui d’una vegada per totes de la teva vida. Com abans acceptis que la vostra relació és tòxica abans t’adonaràs que hi ha algú molt a prop disposat/da a fer-te conèixer el veritable amor. Dia de la sort: Diumenge. 

BESSONS 
Si tens parella, ve una setmana plena de complicitat que deixarà enrere les vostres diferències. Si estàs solter, ha aparegut algú a la teva vida que et fa sentir especial, amb qui has connectat de manera especial. No perdis l’oportunitat de conèixer-lo/a més. Dia de la sort: dissabte.

CRANC 
Cada vegada veus les coses de manera més clara i per això és important que no deixis que els dubtes t’omplin el cap, no ara. Aprofita que estàs coneixent algú especial i que cada dia estàs més unit/da per fer algun pla junts/es. Consell: Deixa’t portar, estàs vivint un bon moment. 

LLEÓ 
Aquesta setmana serà molt important en l’amor propi. Recuperaràs molta confiança en tu i això farà que prosperis en tot allò que et proposis. No perdis aquesta confiança i sobretot, no facis cas a alguna crítica que rebràs d’algú especial per tu. Connexió especial amb: Taure.

VERGE 
Necessites més que mai el suport dels teus amics i amigues per poder assumir una notícia que et donaran aquesta setmana. La Lluna farà que t’afecti especialment però si aprens a relativitzar-ho, t’adonaràs que no és tan “terrible” com esperaves. Dia de la sort: Divendres.

BALANÇA 
Ets una persona tan sensible que sovint, per evitar “drames” et fas el fort/a i ignores tot el que et passa pel cap. Aquesta setmana sentiràs les emocions a flor de pell però serà ideal perquè t’adonis que has de fer el pas que temies fer si vols ser feliç. Dia de la sort: Dijous.

ESCORPÍ 
Algú proper a tu et demostrarà com ets d’important per ell/a i la seva mostra d’afecte et vindrà totalment de nou. Quan pensaves que mai ningú valora el que fas, de sobte, veuràs com tens el suport i l’amor de molta més gent de la que et penses. Dia de la sort: Dissabte.

SAGITARI 
Sembla que has de replantejar-te moltes coses i la lluna serà l’excusa perfecte per fer-ho. Estàs vivint una situació que no t’agrada ni t’omple però no tens molt clar com ho has de fer per sortir-te’n. Consell: no tinguis por als canvis i fes el pas que fa tan tens en ment. 

CAPRICORN
Com a capricorn, ets d’extrems i ara el que necessites és equilibrar la teva balança emocional. Vols la passió i l’efímer de coquetejar un primer dia però també sents que necessites l’estabilitat i l’amor que dóna una parella...Valora el que tens abans no ho perdis. Color: blau.

AQUARI 
Tens massa coses al cap. Massa fronts oberts i, encara que sembli mentida, poc amor propi. Hi ha algú que et fa riure, et fa gaudir dels petits moments i tot i això, els dubtes i la por a enamorar-te fan que no et deixis portar. Consell: recupera l’amor propi i ho veuràs diferent. 

PEIXOS 
Hi ha un aspecte de la teva vida, que fins fa uns mesos tenies molt clar però que últimament es comença a trontollar i no et sents satisfet/a amb el que tens. La lluna plena et portarà moltes incògnites que necessitaràs resoldre com abans millor. Consell: parlar sempre serà la solució.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: