Anuel AA és criticat per l'actitud cap als seus fans: què ha passat?

per Redacció, el 31 de maig de 2023 a les 06:00
Anuel AA ha acabat el seu tour pels Estats Units sent molt criticat per la seva actitud davant un possible accident.

Segons han explicat diversos mitjans, l'artista ha incorporat al seu espectacle cors gegants, un quad en què apareix volant i una moto de cross. Sembla que en aquest últim concert la moto va estar a punt de caure sobre el públic i el cantant es va mostrar totalment indiferent.

 
"Ni tan sols es va fixar en si va fer mal a algú", "li ve una demanda", "no li va importar gents" o "quasi mata a algú" són alguns dels comentaris que ha rebut en les últimes hores.


I és que, si no arriba a ser pel personal de seguretat, que es va encarregar de posar la moto al seu lloc, l'Anuel AA seguia el seu show com si res. Només va fer l'intent d'agafar la moto i, en veure que no podia, va deixar que continués caient a sobre el públic.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: