Logotip de Adolescents.cat

Abril Cols genera polèmica amb aquestes fotos

per Redacció, el 1 de juny de 2023 a les 06:00
L'Abril Cols és una de les influencers que més crítiques ha rebut al llarg de la seva carrera. Compta amb 4,2 milions de seguidors a TikTok i 1 milió a Instagram.

Actualment, està de viatge a Tanzania i està publicant fotos que no estan agradant gens als seus seguidors. D'una banda, ha penjat fotos on apareix al mar agafant dues estrelles de mar. La influencer probablement desconeixia que això les mata, però centenars de persones s'han encarregat de fer-li saber a través dels comentaris.

 

D'altra banda, ha publicat imatges d'una nena petita que ha conegut allà. En les fotos es pot veure a l'Abril amb un nadó i la mare de la nena fent-li trenes. Segons ha explicat ella mateixa, la nena acompanya la seva mare cada dia a treballar.

 

Aquestes fotos també s'han omplert de comentaris negatius. No només perquè es tracta d'una menor, sinó també perquè està romantitzant el fet que la nena no té ningú amb qui quedar-se i ha d'anar amb la seva mare a treballar.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: