Hi ha instituts que començaran a oferir aquesta assignatura, què en penseu?

per Redacció, el 1 de juny de 2023 a les 06:00
Els instituts gallecs començaran a oferir assignatures com 'Intel·ligència artificial per la Societat' a 4t d'ESO i 'Tecnologies intel·ligents' a primer de batxillerat.

Ambdues assignatures seran optatives i tindran l'objectiu d'informar sobre què és la intel·ligència artificial, com aplicar-la i quins riscos i beneficis té. I és que, com ha indicat el conseller de Cultura, Educació, FP i Universitats, Román Rodríguez: "la intel·ligència artificial ja no és una tecnologia del futur, sinó del present".

També ha afegit que "al món educatiu hem de difondre, democratitzar aquests coneixements. Cada vegada més, en el mateix procés educatiu, estem emprant eines vinculades a la IA". Per tant, cal explicar què és el ChatGPT i com el podem utilitzar, sabent el què hem de buscar i com buscar-ho.

Pel que fa als continguts de les assignatures, la 'Intel·ligència artificial per la Societat' buscarà donar "un coneixement rigorós de la IA" i tindrà un enfocament molt pràctic. Serà de 3 hores setmanals.

I l'assignatura de 'Tecnologies intel·ligents' serà de 4 hores setmanals i tindrà quatre blocs principals sobre conceptes clau de la IA; una visió artificial de les tecnologies; el processament del llenguatge natural i la seva implementació en la IA; i l'aprenentatge automàtic de les màquines.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: